Vele ouders kiezen voor een geboortelijst. Dit biedt als voordeel voor familie en vrienden dat zij op een eenvoudige manier een geschenk kunnen uitkiezen dat voor jou van pas komt en dat je plezier zal doen.  Voor de ouders biedt dit het voordeel dat de geschenkjes zorgvuldig naar hartenwens werden uitgekozen.

De meeste ouders kiezen er voor om een geboortelijst samen op  te stellen. We willen de ouders bij het kiezen van de geboortelijst graag met raad en daad bijstaan.  Het kiezen van de artikelen voor de geboortelijst kan snel enkele uurtjes in beslag nemen.  Daarom willen we je vragen vooraf om een afspraak te maken.  Zo kunnen we samen een tijdstip afspreken waar in alle rust de keuze kan gemaakt worden.

 

Om een persoonlijke service te garanderen, vragen we om op voorhand een afspraak te maken. Zo kan je in alle rust je keuze kan maken en wij je hierbij adviseren.

De afspraak plan je best 3 maanden voor de bevallingsdatum.   Zo garanderen wij dat alle door jou gekozen artikels ook tijdig geleverd kunnen worden.

De afspraak kan je ter plaatse in de winkel maken of gewoon via de telefoon.

Het samenstellen van de geboortelijst gebeurt in de winkel ter plaatse. Enkel op deze manier kunnen wij je bijstaan met professioneel advies.

Bij het kiezen van de artikelen zijn er geen beperkingen.  Ook geschenkbons kunnen op de geboortelijst.

Artikelen van de geboortelijst kunnen gekocht worden vanaf de geboorte van de baby.

Bij de start van de geboortelijst krijgt uw baby zijn eigen plaats binnen de geboortelijstafdeling. Op deze plaats worden alle door de ouders gekozen artikelen uitgestald.

Indien familie en vrienden in de winkel een geschenk afhalten kunnen ze zo uit de uitgestalde artikelen kiezen.

Artikelen kunnen ook via de website gereserveerd en gekocht worden.  Betaling gebeurt via een overschrijving op de bankrekening. Na ontvangst van de betaling kunnen de artikelen door de ouders in de winkel afgehaald worden.  

Ook telefonische kunnen artikelen van de geboortelijst gekocht worden. Betaling gebeurt via een overschrijving op de bankrekening. Na ontvangst van de betaling kunnen de artikelen door de ouders in de winkel afgehaald worden.

Indien gewenst kan bij aankoop een factuur opgemaakt worden.